GOURMET

ÉTTERMÜNK

Menü

Kulináris kalandok a Káli-medencében

Az étterem teljes körű felújítása során nagy figyelmet fordítottunk a modern technikai berendezések és a vidéki báj összhangjának megteremtésére. Célunk egy olyan miliő kialakítása volt, amelyben korosztálytól függetlenül, mindenki OTTHON érzi magát. Éttermünkben családias atmoszféra, kedves és profi személyzet várja Vendégeinket.

Éttermünkbe a „külsős” vendégeket is szeretettel várjuk, szezononként változó étlapunkkal és aktuális menüajánlatainkkal.

NYITVA TARTÁS:
– hétfő, vasárnap: 12:00 – 21:00
– csütörtök, péntek, szombat: 12:00 – 22:00
– kedd, szerda: ZÁRVA

ÉTLAPUNK

Azt szokták mondani, a Balaton-felvidék atmoszférája olyan hangulatot csalogat elő az emberből, amihez hasonlóval talán csak a Toszkán-vidéken lehet találkozni. És mi adhatná át jobban ezt a mediterrán életérzést, mint a könnyed déli olaszos ízvilág?

Éppen ezért a Mandilla konyhájában a legjobb minőségű alapanyagok és fűszerek sorakoznak, amelyekből séfünk gondos odafigyeléssel készíti el azokat a fogásokat, amelyek itt, a Balaton mellett is megidézik a valódi mediterrán ízvilágot.

Nem gondoljuk újra az ételeket, hiszünk benne, hogy a tökéletesen nem szabad változtatni. Ugyanakkor néhány egyszerű konyhai trükkel még különlegesebbé tesszük betérő vendégeink ebédjét, vagy vacsoráját.

ÉTELEINK

MENÜ

Kulináris kalandok a Káli-medencében

REGGELI KÍNÁLATUNK

Egy tökéletes nap egy tökéletes reggelivel kezdődik.
Szállóvendégeinket reggel 08:00-10:00 között pezsgős reggelivel várjuk Éttermükben.

Minőségi alapanyagokból, gondos odafigyeléssel és szeretettel készülnek vendégcsalogató, a mediterrán ízvilágot idéző étkeink: avokádó- és padlizsánkrém, pármai sonka, sajtkülönlegességek, házi joghurt, friss gyümölcs az évszak nyújtotta választékból, frissen facsart gyömölcslevek, frissen sült péksütemények várják vendégeinket.

Reggeli nélkülözhetetlen része a kávé, melyet 1962-es kávégépünkön, saját kávénkból készítünk vendégeinknek. Teakínálatunk gondosan válogatott szálas teákat tartalmaz. 

BORLAPUNK

Lehet fehér, vagy vörös, esetleg rozé, könnyed, vagy testesebb, mindenkinek van egy kedvenc ízvilága, ami a legnemesebb italban, a borokban jelenik meg. 

Kínálatunkat éppen ezért úgy állítottuk össze, hogy mindenki igényét kielégítse az, amikor az öblös poharat megtölti a szőlőből gondos odafigyeléssel készült fényes ital.

A Mandilla borkínálatában nemcsak magyar borvidékek legkiválóbb termékei, hanem olasz, francia és tengeren túlról érkező borok is.

OLASZ KONYHA

KOKTÉLOK

KÁRTYÁS FIZETÉS