SZOBÁINK

A Mandilla Panzióban két tradicionális, ám minden részében felújított épületben összesen 10 szobával várjuk vendégeinket egy valódi mediterrán, pihentető és egyben felöltő kikapcsolódásra. A vidéki stílus és a modernitás különleges összjátékával megalkotott szobákat minden részletükben a vendégeink változatos elvárásai szerint alkottuk meg.

Hiszünk abban, hogy a valódi érték a kis részletek tökéletes harmóniájában rejlik, ezért a standard szobától kezdve a prémium erkélyes lakosztályunkig minden esetben az igényes, stílusos és a vendég legapróbb igényeit is kiszolgáló megoldásokban gondolkodtunk. Hiszen a valódi kikapcsolódást az jelenti, ha egy idegen helyen is ugyanolyan nyugalomban és harmóniában tudunk megpihenni, ahogy saját otthonunkban is tennénk.

A Mandillában ennek a szellemében rendeztük be szobáinkat és alakítottuk ki a környezetet, hogy vendégeink a nálunk töltött idő alatt ne csak testileg, hanem lelkileg is feltöltődjenek. Legyen szó egy meghitt romantikus pihenésről, vagy egy baráti elvonulásról a festői Balaton-felvidékre, a Mandillának minden élethelyzetre és változatos igényre van válasza.

Fontos megemlítenünk, hogy szállodánk „adults only” azaz 14 éves kor alatti gyermekeket nem tudunk fogadni. Éttermünkre természetesen ez nem vonatkozik. Köszönjük megértéseteket!

STANDARD

Szobák

19.500 Ft-tól

TOVÁBB

PRÉMIUM PLUS

Szobák

21.700 Ft-tól

Tovább

DELUXE PLUS

Szobák

23.900 Ft-tól

Tovább

PRÉMIUM

Szobák

21.700 Ft-tól

Tovább

DELUXE

Szobák

23.900 Ft-tól

Tovább