BORKÓSTOLÓ

BORKÓSTOLÓ

Mi a Mandillánál élményekben gondolkodunk akkor, amikor szolgáltatásaink kínálatát állítjuk össze. Egy ínycsiklandozó vacsora, egy minden igényt kielégítő szállás sok-sok kellemes emléket hagyhat az emberben, de az igazán emlékezetes pillanatokat a feledhetetlen élmények szülik csak. 

Egy mondás szerint „az étel mellett keveset, a bor mellett sokat szoktak beszélgetni”. Mi pedig a Mandillánál szeretünk jókat beszélgetni. Barátokkal, ismerősökkel és vendégeinkkel egyaránt. De, ahogy egy beszélgetés alkalmával is el tudunk utazni gondolatban a világ bármely pontjára, úgy a Mandillánál igyekeztünk összegyűjteni különböző egzotikus borvidékek kiválóságait.

A magyar kiválóságok mellett olasz, francia, portugál, de akár még az „öreg kontinensen” túlról is fellelhetőek palackok a borospincénkben, amelyek mind-mind arra várnak, hogy méltó kísérői legyenek egy jóízű vacsorának, majd egy éjszakába nyúló beszélgetésnek.

Szervezett borkóstolóinkon pedig szakavatott sommelier lesz az idegenvezető ezen a nemzetközi kiránduláson a különböző borvidékekre.

BORKÓSTOLÁS

EGZOTIKUS BOROK

SOMMELIER