PROGRAMOK ŐSZ-TÉL

Fedezd fel őszi-téli programjaink széles kínálatát!

Steak hétvége

2023.11.24-26.

Szárazon érlelt steak-ek csak Nektek csak ezen a hétvégén!
Ne hagyjátok ki…

  • Ribeye 13900.-
  • T-Bone 14900.-
  • Porterhaus 17900.-
  • Chateaubriand 14900.-
  • Beef Wellington 13900.-
  • Filet mignon 12500.-
  • Beefsteak 5990.-

Kérheted csak úgy magában, de különleges köreteink, mártásaink teszik igazán teljessé az élményt (a köretet az ár tartalmazza):

  • Szarvasgombás burgonyapüré
  • Grillezett koktélparadicsom
  • Angol zöldköret
  • Roppantott Parázsburgonya
  • Rozmaringos pizzakenyér

Mártások:

  • Madagaszkár mártás/zöldbors/
  • Jus
  • Paszternák püré
  • Burgundi emulzió
  • Erdei gombamártás

 

Reméljük tetszik ajánlatunk! Asztalt foglalni ajánlott! Várunk nagy szeretettel.
MANDILLA TEAM.

Főzőiskola

Időpontok: November 09, December 03 & 10

 

Fedezd fel a gasztronómia világát és válj séffé! A Mandilla séfje segít kibontakoztatni a tehetségedet! Legyen az életed ízesebb és kreatívabb az ételek világában!

 

TEMATIKUS FŐZŐISKOLA A KÁLI MEDENCE SZÍVÉBEN!

 

3 fogásos degusztációk vagy hagyományos ételsorok

Gasztro témáink követik a szezonalitást és az egyszerű de professzionális megvalósítást.

 

TÉMA I. – Márton napi libavacsora

  • Tépett libacomb
  • Bulgur rizottó pirított fenyőmag
  • Sült csokoládé torta

TÉMA II. – Karácsonyi ünnepek klasszikus ételei körül forog.

  • Saltimbocca
  • Burgonya toszkán saláta
  • Tiramisu

TÉMA III. – Szilveszter

  • Bőrös malac rolád lencse saláta
  • Pezsgőkrémes profiteroles

A program ára: 18 900 Ft / fő

Céges rendezvények

A Mandilla ideális helyszín közép és felsővezetői tréningeknek, megbeszéléseknek.

 

Exkluzív környezetben, prémium szolgáltatásokkal, igény szerint borkóstolóval egybekötött gasztró élményt kínálunk.

Akár csak egy vacsorára, vagy egy éjszakára szeretnék kivenni, kérje egyedi ajánlatunkat. Mi mindent megteszünk, hogy felejthetetlen élményt nyújtsunk Önöknek.

  • 24 fő befogadására alkalmas 2-3 fős szobákban
  • ellátás reggeli, ebéd, vacsora, bekészítés
  • külön terem
  • technikai eszközök
  • sauna
  • mediterrán gasztronómia
  • igény szerint borkostoló szervezése