FŐZŐISKOLA

Mi a Mandillánál élményekben gondolkodunk akkor, amikor szolgáltatásaink kínálatát állítjuk össze. Egy ínycsiklandozó vacsora, egy minden igényt kielégítő szállás sok-sok kellemes emléket hagyhat az emberben, de az igazán emlékezetes pillanatokat a feledhetetlen élmények szülik csak. 

Mi tudná jobban összekovácsolni az embereket, mint egy közös főzés élménye? Amikor nem csak egymagunk sürgünk és forgunk a konyhapult előtt, hogy kezünk alól valami ínyencség kerüljön ki, hanem közösen éljük meg azt, amikor a különböző alapanyagok fazékban történő táncából egy új dolog születik, ami után aztán jóízűen megnyalhatjuk mind a tíz ujjunkat.

A Mandillánál úgy gondoljuk, a főzés nem magányos tevékenység, hanem lehet egy vidám baráti program is. Éppen ezért látványkonyhánkban rendszeresen szervezünk olyan eseményeket, ahol séfünk segítségével vendégeink igazi mesterszakácsnak érezhetik magukat, miközben csapatban, közösen élik át a gasztronómia teremtő élményét. Arról pedig nem is beszélve, hogy az elkészült ételkölteményeket ezt követően közösen fogyaszthatják el a már jól ismert mediterrán környezetben a Mandillánál.

Főzőiskolánk tervezett időpontjait és tematikáját hamarosan itt találhatja. Friss információkért kövesse Facebook oldalunkat.

SÜTÉS & FŐZÉS

GOURMET

CSALÁDI PROGRAM